Adress:

KH Måleri AB  i Gävle
Förrådsgatan 10
80309 Gävle

Frågor?

info@khmaleri.se

Telefon:

026-16 17 77

 

 

Fibrite

Fibrite

Smarta och enkla ytskikt för inomhusmiljö

Fibrite erbjuder ett smart alternativ till vanlig färg - en puts och färg som enkelt kan appliceras på så gott som alla invändiga underlag på väggar och i tak. Genom en snabb applicering, ett enkelt underhåll och lång livslängd blir effekten en förlängd underhållscykel.

Produkter

Fibrite produkter består av naturmaterial utan påverkan på miljön och hälsan. Fibrite passar utmärkt för platser med höga krav på såväl säkerhet som design. Produkterna ger en helmatt yta som är lätt att hålla ren. De finns i flera olika kulörer, som slät eller i olika strukturer. De är också diffusionsöppna, mögelresistenta och avger inga emissioner.

HSB Myntgatan 19

FIBRITE BASE

En hållbar ekologisk interiörputs för som appliceras på väggar och tak. Föreskrivs ofta i offentliga lokaler där det ställs höga krav såväl på säkerhet som på design. Base finns i massor av kulörer och strukturer och passar utmärkt istället för väv, färg och tapet.

Arkaden Garage

FIBRITE VF PLUS

En strukturerad interiörputs med väldigt bra vidhäftningsförmåga som kan sprutas på nästan alla underlag, även mycket smutsiga sådan. Fibrite VF Plus används med fördel direkt på betong, berg, eller plåt som i gruvor, garage eller hårt smutsade industrilokaler.

Pernod Ricard 1

FIBRITE AIRLESS

En helmatt färg med lång livslängd som mycket enkelt kan appliceras på väggar och i tak. Airless kan användas på de flesta underlag och föreskrivs oftast vid målning av väggar och tak i lägenheter, kontor och offentliga lokaler. Färgen finns i olika kulörer och passar utmärkt i stället för väv eller tapet.

skelleftea lassarett 1

FIBRITE Sidacoustic Akustikputs

En ekologisk hållbar akustikputs för akustisk kontroll och reducering av efterklangstider. Sidacoustic kan även användas för att fräscha upp befintliga ljudabsorbenter som till exempel akustikplattor i mineralull med bibehållen akustisk funktion.istället för väv, färg och tapet.

Fibro fin 3

FIBRITE Fibrophone Fin

En akustikputs för akustisk kontroll och reducering av efterklangstider. Fibrophone Fin används för att ge ett hållbart ljuddämpande tak utan skarvar.
Produkten appliceras på en 19 – 40 mm tjock akustisk panel, beroende på önskad akustisk funktion. Med Fibrophone Fin får man ett ljudabsorberande tak eller vägg utan skarvar eller synliga bärverk.

Trappkupa Varbyskolan 1

FIBRITE Fibrphone Akustikputs

En ekologisk akustikputs för akustisk kontroll och reducering av efterklangstider. Fibrophone kan även fräscha upp befintliga akustikplattor med bibehållen akustisk funktion.
Fibrite Fibrophone föreskrivs ofta i förskolor och skolor som anslagsytor. Den är tålig mot mekanisk åverkan och den kan brytas i många olika kulörer.

För mer information om Fibrite produkter och användningsområden, vänligen kontakta oss

Vårt marknadsområde är Gävle i Gävleborg

Kontakta oss

KH Måleri

Adress:
Förrådsgatan 10, 803 09 Gävle

Telefon:
026-16 71 77

E-post:
info@khmaleri.se

Du glömmer väl inte ROT Avdraget?

ROT-avdraget gäller både utvändiga och invändiga arbeten på småhus och sommarstugor samt invändiga arbeten i bostadsrätter. Skattereduktionen gäller för individen, inte fastigheten, och kan därför fördelas mellan permanentbostad och fritidshus

KontaktAnvänd gärna vår formulär vid kontakt

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Företag/Förening:
Önskar offert angående:
Meddelande:
Spamkontroll: