Adress:

KH Måleri AB  i Gävle
Förrådsgatan 10
80309 Gävle

Frågor?

info@khmaleri.se

Telefon:

026-16 17 77

 

 

Tapetsering

Tapetsering

Är du sugen på att förnya ditt hem och ge det en ny stil? Ett enkelt sätt att göra detta är att ändra färgen på väggarna eller kanske satsa på en fondvägg som drar blickarna till sig.

Hos oss på KH Måleri jobbar enbart erfarna målare, professionella tapetserare och med bred kunskap om tapet och färg. Avancerad tapetsering med väv, fototapet, microlit och fondvägg. Tapetsering är en konst i sig som kräver vissa kunskaper och mycket erfarenhet för att få ett riktigt lyckat resultat.

Så kontakta oss för professionell hjälp med tapetsering. Vi vet vilket underarbete krävs, hur mönstret ska sättas, vilket lim tapetens material kräver och mycket, mycket mer.

Vårt marknadsområde är Gävle i Gävleborg.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Begär kostnadsförslag

logo mlfMåleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att arbeta för att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

Kontakta oss

KH Måleri

Adress:
Förrådsgatan 10, 803 09 Gävle

Telefon:
026-16 71 77

E-post:
info@khmaleri.se

Du glömmer väl inte ROT Avdraget?

ROT-avdraget gäller både utvändiga och invändiga arbeten på småhus och sommarstugor samt invändiga arbeten i bostadsrätter. Skattereduktionen gäller för individen, inte fastigheten, och kan därför fördelas mellan permanentbostad och fritidshus

KontaktAnvänd gärna vår formulär vid kontakt

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Företag/Förening:
Önskar offert angående:
Meddelande:
Spamkontroll: