Adress:

KH Måleri AB  i Gävle
Förrådsgatan 10
80309 Gävle

Frågor?

info@khmaleri.se

Telefon:

026-16 17 77

 

 

Utomhus

Utomhusmålning

Vi erbjuder målning av utvändiga ytor såsom målning av tak, fasader, husgrunder, dörrar, fönster, fönsterfoder, vindskivor, etc.

KH Måleri utför fasadtvätt, fasadmålning och andra former av utvändig målning åt privatpersoner, bostadsrättsföreninar och företag. När man målar fasaden är det mycket viktigt att välja rätt typ av färg och att underlaget är i bra skick. Vi gör först en genomgång på plats för bedöma vilken färg som är lämplig, vilket förarbete som krävs och behovet av säkerhetsutrustning.

Tilläggsarbete

Tänk även på att för att få ett snyggt helhetsintryck kan man behöva exempelvis fönsterrenovering och målning av trappräcken, altaner osv. Om grunden är putsad är det lämpligt att ge den en översyn och laga eventuella sprickor samt lägga på ett nytt lager med sockel- eller silikatfärg.

Vårt marknadsområde är Gävle i Gävleborg.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Begär kostnadsförslag

logo mlfMåleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att arbeta för att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

Kontakta oss

KH Måleri

Adress:
Förrådsgatan 10, 803 09 Gävle

Telefon:
026-16 71 77

E-post:
info@khmaleri.se

Du glömmer väl inte ROT Avdraget?

ROT-avdraget gäller både utvändiga och invändiga arbeten på småhus och sommarstugor samt invändiga arbeten i bostadsrätter. Skattereduktionen gäller för individen, inte fastigheten, och kan därför fördelas mellan permanentbostad och fritidshus

KontaktAnvänd gärna vår formulär vid kontakt

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Företag/Förening:
Önskar offert angående:
Meddelande:
Spamkontroll: