Adress:

KH Måleri AB  i Gävle
Förrådsgatan 10
80309 Gävle

Frågor?

info@khmaleri.se

Telefon:

026-16 17 77

 

 

Inomhus

Inomhusmålning

Målning inomhus innefattarbl.a målning av väggar, tak, lister, dörrar, fönster, möbler, rum, kök, badrum, källarutrymmen och garage. Med vår samlade erfarenhet kan vi ge goda råd och rekommendera rätt material och teknik.

Bland våra uppdragsgivare finns allt från myndigheter, större och mindre företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar,

Underarbetet är den viktigaste delen för ett bra resultat

Målning är inte bara det ytskikt vi ser. Underarbetet är avgörande för hur helheten kommer att upplevas, och en stor del av målnings arbetet består av spackling och slipning. Ofta är det här man kan se skillnaden mellan ett bra och ett dåligt utfört arbete.

Vårt marknadsområde är Gävle i Gävleborg.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Begär kostnadsförslag

logo mlfMåleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att arbeta för att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

Kontakta oss

KH Måleri

Adress:
Förrådsgatan 10, 803 09 Gävle

Telefon:
026-16 71 77

E-post:
info@khmaleri.se

Du glömmer väl inte ROT Avdraget?

ROT-avdraget gäller både utvändiga och invändiga arbeten på småhus och sommarstugor samt invändiga arbeten i bostadsrätter. Skattereduktionen gäller för individen, inte fastigheten, och kan därför fördelas mellan permanentbostad och fritidshus

KontaktAnvänd gärna vår formulär vid kontakt

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Företag/Förening:
Önskar offert angående:
Meddelande:
Spamkontroll: